Science on Stage konferencia
2016-10-16
Eötvös József iskolai történelem verseny
2016-10-16

SzakMÁzz! börze

A BGSzC Budai Középiskolája is részt vett a 2016. október 11-12-én megrendezett nagyszabású iskolabörzén, ahol színes standunkon bemutathattuk, milyen iskola is a Budai. Képzéseink, projektjeink, gólyatáborunk, nyílt napunk, az iskola külső és belső versenyei, eredményei, kiállításaink, külföldi csereprogramjaink és kapcsolataink, valamint a diákélet is helyet kapott a kifüggesztett tablókon. A nagy sikerű Esti magyarórán bemutatott Trónok harca térképet és a hozzá kapcsolódó diák projektmunkákat is magunkkal vittük.

Mivel ÖKO-iskola vagyunk, hagyományos, papír alapú szórólap helyett QR-kódos E-szórólapot kínáltunk, amit az érdeklődő nyolcadik osztályos diákok, a megjelent pedagógusok, szülők és egyéb érdeklődők lefényképezhettek. Ugyancsak a környezettudatosság nevében tettük ki szelektív (papír és műanyag) hulladékgyűjtőinket, amelyekkel a suliban is rendre találkozhat az ember.

A stand előtt lehetősége volt rajzolni az arra járó diákoknak a Hagyj lábnyomot a Budaiban! feliratú papírszőnyegünkön. Mellette nagy sikere volt az osztogatott csokoládénak és ezerszínű budais karszalagnak. Az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai tájékoztató anyagokkal segítették munkánkat, illetve a korábban tőlük kapott zöld színű puffokon megpihenhettek vendégeink is.

A kétnapos rendezvényen közreműködtek:

– diákjaink: Czeglédi Tamás (10. BK), Návai Simon (10. BK), Sors Ádám (9. A), Lovass Attila (9. A), Akantisz Klaudia (11. AT), Fazekas Renáta (11. AT), Molnár Dávid (11. CK), Biczó Janka (11. CK)

– tanáraink: László Istvánné, Giczi Imréné, Horváth Pál, Kántor Mónika Csilla, Kiss Krisztina, Répásy Nóra és Keszy-Harmath Dániel.

szakmazz-2