Karácsonyi adományozás
2016-12-19
Ingyenes tankönyv igénylőlapja
2017-01-05

KKV keresztfélévben is

A képzés február 13-án(hétfőn) indul!

Általános tudnivalók a képzésről:

A képzés megkezdése előtt a jelentkezők szintfelmérő teszten vesznek részt. Az iskolák a szintfelmérő eredménye, a bemeneti feltételeknek való megfelelés és a jelentkezők létszámának együttes figyelembevételével döntenek a jelentkező felvételéről, illetve elutasításáról.

Óraszámok: 542,5 óra (esti képzés)

Képzési hetek száma: 31.

A képzés neve és nyelvi szintje:

  • Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. (OKJ 35 345 01) – kezdőről akár alapfokú nyelvvizsgáig.
  • Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. (OKJ 55 345 01) – alapfokú szintről akár középfokú nyelvvizsgáig.

Nyelv: angol

Jelentkezési feltételek:

  • Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. (OKJ 35 345 01)
    bemenet: alapfokú iskolai végzettség és bármilyen szakképesítés/szakmai végzettség (ide értve a régi szakközépiskolákban az érettségi bizonyítvánnyal tanúsított szakmai végzettséget is)
  • Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. (OKJ 55 345 01)
    bemenet: érettségi vagy szakközépiskolai érettségi végzettség és bármilyen /szakmai végzettség (ide értve a régi szakközépiskolákban az érettségi bizonyítvánnyal tanúsított szakmai végzettséget is), és B1 szintű nyelvtudás az oktatott nyelvből.

A beszédközpontú nyelvi képzés célja, hogy elősegítse a hallgatók alkalmazkodását az idegen nyelvi környezethez, fejlessze kommunikációs készségeit és képességeit.
Célja továbbá, hogy a hallgatók olyan idegen nyelvi kompetenciák birtokába jussanak, melyek segítségével mindennapi életük és munkájuk során nyitottabbá válnak a világra. A képzés során a hatékony, gátlásoktól mentes, szabad kommunikációs attitűd kialakítás a cél.

A nyelvórák száma heti 10 óra.

Az informatikai képzés célja, hogy a képzésre jelentkező megismerje az internet nyújtotta lehetőségeket, melyeket munkájában tud használni. Ismerjen internetes keresőmotorokat, azok segítségével képes legyen információkat gyűjteni, a megszerzett információkat elektronikusan továbbítani. Munkájában tudja használni a legismertebb elektronikus ügyintézési portálokat. Tudja használni a közösségi háló nyújtotta lehetőségeket mind személyes, mind munkahelyi célokra.

Az órák száma heti 6,5 óra.

A vezetői ismeretek tantárgy heti 1 óra időtartamban felkészít a sikeres vezetővé válásra: megtanulható az ésszerű gazdálkodás, a vállalkozás termékeihez megfelelő vevők kiválasztása, a legalkalmasabb munkatársak megkeresésének technikája.

Jelentkezni az alábbi űrlap beküldésével és a nyomtatott jelentkezési lappal lehet.