Tankönyvlista 2017-18. tanév
2017-05-17
IKSZ a BRFK-nál
2017-05-20

IKSZ a Máltai Szeretetszolgálatnál

A diákokat június 16-tól várják a Máltai Szeretetszolgálat játszóterein, a Családok Átmeneti Otthonában Zuglóban és Békásmegyeren, Pátyon a kerámiaműhelyben és az idősek otthonában, a Széll Kálmán téri nappali melegedőben, illetve a tüdőszűrő programunka, ahol röntgenfilmek szkennelése a feladat.

Kérem, hogy a jelentkezéskor MINDEN GYEREK EMAIL-en VEGYE FEL Meszleny Eszterrel A KAPCSOLATOT! (meszleny.eszter@maltai.hu)

A feladatok:

1.

A játszótereken délelőtt-délutáni beosztásban 10-14 óráig és 14-18 óráig várunk időszakonként 2-2 diákot a hét minden napján.

Az összes többi helyen a naptárba való beíráson túl a diák részéről előzetes egyeztetésre van szükség az intézmény vezetőjével. A kapcsolatok az egyes feladatleírások alján megtalálhatók.

2.

A Pátyi Idősotthonba a nyár folyamán minden hétköznap lehet menni 9-15 óra között.

3.

A pátyi Kerámiaműhelybe a táblázatban jelölt napokon kizárólag előzetes egyeztetés alapján lehet menni az ott megbeszélt időben.

4.

A Családok Átmeneti Otthonában minden nap, előzetes egyeztetés szerint.

5.

A Széll Kálmán téri nappali melegedőben hétköznap 6-12 óráig várjuk a diákokat kenyeret kenni és az kiosztani.

6.

A tüdőszűrő programra szintén hétköznap munkaidőben, de legalább 3 órára/nap várjuk a diákokat, és itt is előzetes jelentkezés szükséges.

JELENTKEZÉS:  a budaiiksz@gmail.com-on, név, osztály, email cím megadásával. Kérlek,mindenképpen írjátok meg, hogy melyik feladatra szeretnétek jelentkezni, valamint a pontos dátumot is!  FONTOS, hogy csak olyan feladatra jelentkezzetek, ahová el is tudtok menni!