Biodiverzitás kutatás
2017-11-26
Megújult közösségi tér
2017-12-03

UNICEF Gyermekek Világnapja program

2017. november 13-án az Andrássy úti OTP bankfiókban az OTP Fáy András Alapítvány vezető trénere segítségével az OK Projekt is csatlakozott a UNICEF Gyermekek Világnapja programsorozathoz.

Az eseményen a résztvevő diákjaink különféle cégeknél a felnőttek bőrébe bújva kipróbálhatták, hogy egy-egy munka mit is takar. Ezen a hétfői napon amellett, hogy bepillantást nyerhettek abba, hogyan is zajlik az élet egy OTP bankfiókban, pénzügyi tudatosságukat is mélyíthették néhány játékos feladatban.

A pénzügyi kvízben megmutathatták előzetes pénzügyi ismereteiket mind az általános, mind a középiskolás diákok. A pénzügyi puzzle gyakorlat megoldása után pedig a jelen és a jövő fizetőeszközeiről folytattak interaktív beszélgetést Rab Titanilla, az OTP Fáy András Alapítvány vezető trénerének vezetésével. A gyerekek kockázatot is vállaltak kiscsoportokban, mely megmutatta számukra, milyen fontos az előzetes tervezés és az erőforrások felmérése. A jó hangulatú délelőtt az Alapítvány tréningjeinek bemutatásával zárult.
Az eseményről készült videó:

.

Ma a gyerekeké a főszerep! Az UNICEF Gyerekhang magyarországi eseménysorozatának keretében a gyerekek kipróbálhatják magukat a felnőttek szerepében. Bankunk támogatóként és résztvevőként is csatlakozott a nagyszerű eseményhez, hogy így is hozzájárulhassunk a fiatalok pénzügyi tudatosságának fejlesztéséhez. Nézd meg a videót, és tudj meg többet az eseményről! #UNICEFgyerekhang

Közzétette: OTP Bank – 2017. november 20.

 

//]]>