Auchan MIP
2018-01-05
Babits évfordulós pályázat
2018-01-21

Pályázati siker

Az Új Európa Alapítvány és az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet által szervezett „Segítő diákok” című pályázaton Kecskés Ferenc tanár úr harmadik díjat nyert

A pályázat az Iskolai Közösségi Szolgálatban résztvevő pedagógusokat, fogadó intézményeket és diákokat célozta meg. A verseny szervezői a fogadó intézményektől és a tanároktól jó gyakorlatok megosztását várták, illetve a diákoktól élménybeszámolókat – fotós vagy filmes nyelven elbeszélve. A pályázat célja: olyan pedagógiai jó gyakorlatok összegyűjtése és közreadása, amelyek segíthetnek az iskoláknak és kollégiumoknak a közösségi szolgálat hatékony és jó színvonalú megszervezésében.

Iskolánk 15 diákja 2017 tavaszán-nyarán közösségi szolgálatot teljesített a Magyar Biodiverzitás-kutató Társaság bogár felmérési programjában a Soroksári Botanikus Kertben. A közösségi szolgálat munkájáról Kecskés Ferenc tanár úr írt beszámolót, amellyel harmadik díjat nyert a pályázaton.

A díjátadásra 2017. december 15-én került sor. A díjat Gáborné Haáz Andrea az Új Európa Alapítvány ügyvezető igazgatója és Sipos Imre az EMMI pedagógusképzés és továbbképzés koordinációjáért felelős miniszteri biztosa, és az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet főigazgatója adta át.
http://tantrend.hu/hir/segito-diakok-dijatado-es-kerekasztal-beszelgetes
http://ofi.hu/hir/segito-diakok-dijatado-es-kerekasztal-beszelgetes
http://kozossegi.ofi.hu/Contents/ShowContentById/145

//]]>