Látogatás a Pénzügyőr- és Adótörténeti Múzeumban
2018-06-12
Erasmus+ Program
2018-07-05

Tankönyv fizetési kötelezettség

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy azon tanulók részére, akik az érintett tanévekben (akár intézményünkben, akár az előző oktatási intézményben) nem fizették ki a tankönyveik árát, illetve a 2018/2019-es tanévben Szülő/Gondviselő fizet státusszal vannak beállítva, tankönyvrendelési igényüket a KELLO rendszere nem aktiválja, tehát kiszállítás sem történik, ameddig tartozásuk fennáll. Kérem az érintetteket, hogy mielőbb rendezzék tartozásukat.

A számla tartozások kifizetésének érvényes beérkezési ideje 2018. július 15. napja.

Az ezt követően beérkező kifizetések esetén az érintett tanulók részére az iskola segítségével lehetőség van pót-, vagy évközi rendelés keretében történő tankönyvrendelésre.

 

A befizetés az alábbiak szerint történhet:

  1. Banki utalással

Utalásnál a tanuló neve, oktatási azonosítója kell, hogy szerepeljen az utaláshoz tartozó közlemény rovatban, annak érdekében, hogy a befizetést a KELLO pénzügyi osztálya azonosítani és könyvelni tudja.

Bankszámlaszám: 64400068-30107825-11100049

  1. A szülői weboldalon keresztül bankkártyás fizetéssel (MasterCard, Maestro, Visa), egy rövid regisztrációt követően – https://szuloifelulet.kello.hu/Home/Login.

 

Amennyiben a fent jelzett időpontig a fennálló tartozás nem kerül kiegyenlítésre, a szülőnek egyénileg kell gondoskodnia gyermeke tankönyvei beszerzéséről. Az egyéni beszerzésre lehetőség a webshop.kello.hu oldalon keresztül, valamint személyesen a Kódex Tankönyvcentrumban (1054 Budapest, Honvéd u. 5.) és a Kódex Könyvesboltban (1085 Budapest, József Krt. 63.).

Üdvözlettel:

Iskolavezetés

//]]>