2018-as bécsi kirándulás
2018-12-19
Tanári karácsony a Budaiban (2018)
2018-12-22

Sci-fi filmekben, sorozatokban, könyvekben

Az Esti magyaróra idei rendezvénye a tudományos-fantasztikus műfaj körül forgott. Dr Who! Star Wars! Star Trek! Asimov! Galaxis útikalauz stopposoknak! Westworld! És még sok érdekes sci-fi.

Ha kedd, akkor Budai! A már hagyományosnak mondható rendezvényre 8 csapat jött el 2018. december 11-én, kedden. A budaisok mellett ezúttal is jelen voltak a károlyisok, a BGSzC másik iskolájából.

Keszy-Harmath Dániel tanár úr előadásából megtudhattuk, milyen régi műfaj is voltaképpen a sci-fi, kik voltak a fontosabb írók, és melyek a fontosabb műfajok. Utána volt fergeteges büféasztal, értékes nyeremények, az izgalmas Kántor tanárnő-féle kvíz, rajzolás, rókavadászat, keresztrejtvény, előadások, zenefelismerés, karaoke és értékes nyeremények (mozijegyek, oklevelek és édességek). Mindenki jól érezte magát! 🙂 A rendezvény 16-20 óráig tartott.

A program szervezői ezúttal is: Kántor Mónika Csilla, Soós Györgyi és Keszy-Harmath Dániel, a Budai összeszokott tanárai voltak.

A csapatverseny alakulása: 1-2. hely: 12. D, 3. hely: 11. A. Különdíj: Károlyi Mihály Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnázium.

Gratulálunk a helyezetteknek, a résztvevőknek és a szervezőknek!

//]]>