Sci-fi filmekben, sorozatokban, könyvekben
2018-12-22
Adománygyűjtés
2018-12-22

Tanári karácsony a Budaiban (2018)

Az idei év is nagy összetartásban telt a Budai Középiskola tanárai számára. A gólyatábor, a szalagavatós tanártánc, az esti magyaróra, a tanulmányi kirándulások és számtalan más rendezvény után a Budai tanári csapata ismét megmutatta, hogy összetart. Ezúttal a szeretet ünnepén, amikor kicsit lelassítunk és átadjuk magunkat az érzéseinknek és a nyugalomnak.

A karácsonyi megemlékezést a műsorvezető, Keszy-Harmath Dániel tanár úr éneke nyitotta (Zséda: Túl a fények városán), majd Petres Katalin tanárnő olvasta fel saját versciklusát, amelyet a Csendes éj soraira írt, akrosztichonként. Ezt követően a Tenk Gabriella tanárnő által vezetett diákkórus énekelt. A Last Christmas című Wham! slágerben Dobó Phuc Norbert 11. A osztályos tanuló szólózott, és Katus Botond 10. A osztályos tanuló gitározott. Lakatos Tibor tanár úr egy Babits-verset hozott az ünnep ürügyén, majd a tanári kórus következett (Tenk Gabriella kórusvezető, Kotánné Baló Krisztina, Kirschner Zita, Garancsiné Bella Ágnes, Egyed Lívia, Kiss Krisztina, Gonda Márta, Giczi Imréné, Sztinics Mária, Keszy-Harmath Dániel, Bikfalvi Máté és segítő diákok).

A rendezvényt igazgatónő kedves szavai és egy ünnepi ebéd zárta.

Kívánjuk minden budaisnak, és a honlap látogatóinak, hogy szeretetben, örömben és egészségben teljen az idei karácsony! Kellemes ünnepeket!

//]]>