Határtalanul Kárpátalján
2019-02-07
Szónokverseny 2019 – iskolai forduló
2019-02-14

OK tréningek – a megszokott színvonalon, de új budapesti helyszínen

2019 januárjától megkezdődött a budapesti OK Oktatási Központ átépítése. Ebből kifolyólag az oktatások helyszíne átmenetileg változik, várhatóan 2020 nyaráig a BGSZC Budai Középiskolájában valósulnak meg az OTP Fáy András Alapítvány pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási, illetve karrier témájú tréningjei, azonban a minőség, a tudás és az élmény továbbra is garantált.

Egyfajta pilot jelleggel az első oktatások már januárban megvalósultak az új helyszínen, a „tréningdömping” februárban indul a diákok és trénerek nagy örömére. Az eddigi visszajelzések alapján elmondható, hogy a váltás zökkenőmentes volt.

Az oktatótermek kialakításánál kiemelt szempont volt, hogy a fiatalok az OK Oktatási Központokban megszokott inspiratív környezetben vegyenek részt az oktatásokon, ennek elérése érdekében több olyan eszköz átszállításra és beépítésre került, ami segíti a szórakozva tanulást.

Az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai – a képzésen részt vevő diákok nevében is – köszönik a BGSZC Budai Középiskola illetékeseinek és fenntartójának a rugalmas együttműködést.

//]]>