Szónokverseny 2019 – iskolai forduló
2019-02-14
Egészségnap a Budaiban
2019-02-21

Szóbeli felvételi

Tisztelt Szülők!
A szóbeli felvételi időpontja EGYSÉGESEN, MINDENKINEK 2020. február 29. szombat.Külön behívót, postai levelet, e-mailt NEM KÜLDÜNK.A részletes beosztás a tanuló oktatási azonosítójával (vagy a jeligével), a honlapunkon lesz megtalálható.

Az elbeszélgetésre MINDEN TANULÓT BEHÍVUNK, AKI A BGSZC BUDAI KÖZÉPISKOLÁJÁBA JELENTKEZETT!!!!
A szóbeli meghallgatásra külön tételekkel nem kell készülni, egy általános, tájékozódó jellegű beszélgetésre, illetve egy rövidebb szövegértési feladatra kell számítania a tanulóknak.
Azon tanulókat is csak egyszer hallgatjuk meg, akik több szakot is megjelöltek – így nem kell minden tagozatra külön-külön szóbelizni, csak egyszer.
Az elbeszélgetésre hozzanak magukkal: ellenőrző/e-napló kivonatot/félévi értesítőt, bármilyen füzet, illetve hobbival, szabadidős tevékenységgel kapcsolatos tárgyat, oklevelet, érmet, amire büszke a tanuló és szeretné nekünk megmutatni.
A szóbeli felvételi időpontját várhatóan 2020.február 27-án csütörtökön, vagy 28-én pénteken tesszük közzé (attól függően, hogy mikor kapjuk meg az Oktatási Hivataltól a listát, illetve mikor érkezik be az utolsó jelentkezési lap).


A közzétételig szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

szóbeli
//]]>