Nemzetközi találkozó Spanyolországban

2015. május 23-30 között a Budai Középiskolából az Erasmus+ projekt keretében két Junior Ambassador (Mosolygó Mercédesz és Pánczél Janka) valamint két kísérő tanár (Benyó Gabriella és Pusztai Balázs) Spanyolországban, Linaresben járt. A projekthez tartozó munka mellett egy kis kikapcsolódásra és városnézésre is volt lehetőség. A csoport eljutott a madridi Királyi Palotába, a Real Madrid stadionjába és a gyönyörű Córdoba városába is.

 

Holland diákok látogatása a Budai Középiskolában

2015. március 18. és március 26. között egy 16 fős holland diákcsoport látogatott Budapestre két tanárukkal együtt. Az Eurotopia projekt újabb állomásaként a holland vendégek viszonozták a Budai Középiskola másfél hónappal korábbi látogatását. Változatos programok keretében jártak a Budai Várban, a Csodák Palotájában és a Parlamentben is, de eljutottak a Bazilikába és az Budapesti Állatkertbe is.

 

Erasmus+ szerződés

2014 őszén a holland iskola programszervezői meghívták az öt partnerintézmény képviselőit egy rövid közös tanácskozásra Budapesten, amelynek során aláírtuk a szerződést, melyben vállaltuk, hogy a Nijmegen-i főkoordinátorral, az SSGN -nel együttműködve tevékenykedünk az Eurotopia projekt megvalósításán. Megegyeztünk a projekt alapelveiben is. A Budai Középiskolát Szenczi Eszter és Pusztai Balázs képviselte ezen a megbeszélésen.

erasmus

[robo-gallery id=”3520″]

//]]>