Tisztelt Szülők, kedves felvételizők!

 

Az ideiglenes felvételi jegyzéket 2020.03.16-án tesszük közzé.

A pótfelvételi meghallgatások még zajlanak, a listát csak utána tudjuk nyilvánosságra hozni, ha már minden jelentkezőt meghallgattunk és mindenkinek kiszámítottuk az összesített pontjait (ez tartalmazza a központi írásbelin elért pontokat, a hozott pontokat illetve a szóbelin kapott pontokat).

 

A közzétételig kérjük szíves türelmüket, várhatóan március 16-án, a délelőtti/kora délutáni órákban kerül fel a honlapra az ideiglenes lista.

 

Az ideiglenes lista csak tájékoztató jellegű, mely arra szolgál, hogy megmutassa a tanuló pillanatnyi helyét a rangsorban. – Mivel ennek közzététele után (március 19-20.) lehet majd változtatni az iskolák, illetve a tagozatok sorrendjén – és lehet felvenni még új tagozatokat, a tanuló helye a listában változhat. Ez csak arra szolgál, hogy a tanuló el tudja dönteni, akar-e a megjelölt iskolák/tagozatok sorrendjén változtatni.

 

A március 16-án közzétett ideiglenes rangsor még nem a végleges felvételi lista, az majd április közepére várható.

 

Felhívjuk a Tisztelt Szülők figyelmét, hogy új tagozat megjelöléséhez írásban kell kérelmet benyújtani az iskola@budaikozepiskola.hu e-mail címre, és az igazgató írásbeli hozzájárulása után lehet az általános iskolában jelezni- és rögzíteni az új tagozat felvételét.

//]]>